Riktig äcklig spya!

Jag funderar på saker, jag har en uppsatts att skriva. Asså det är ju en vanlig skoluppgift. Men sjukt svår, för mitt psyke att göra. Det handlar om droger. & Eftersom jag har en pappa som går på sådant, så är det svårt. Det värsta är att det är liksom ingen fakta vi ska skriva. Utan typ novell osv, jag ska skriva som ett 'brev'. Jag har redan börjat, men kommer inte så mycket längre, skrivit ca 4 rader.

Idag kommer Michaela hit! Ska möta henne i stan om typ en och en halv timme. Mysigt, daah! Ska hitta på en massa kul saker. Typ som att imorgon kommer hon följa med mig till skolan!

Imorse när jag kom till centralen skulle jag köpa nått å äta. Fick bli en kanelbulle & apelsinjuice. Men då fick jag reda på att tågfanet var inställt! Liksom, faaan! Men iallafall, så jag fick springa till bussen. När jag kommer på bussen, så tar jag fel kort å försöker stämpla med tre gånger. Liksom ååh, vakna! Så va jag tvungen att rota igenom väskan efter det andra å så. Sen satte jag mig läängst bak. Skönt! åt min bulle å drack typ tre 'munnar' juice, men efter ett tag kände jag att jag började må illa. " Faan, inte spy, inte spy, inte spy" Satt jag och tänkte för mig själv. När jag var en hållplats från stationen där jag skulle av, så fick jag en sån äcklig 'spyrap' och spydde ner hela mig, jävla 'fontänspya'. Jag skojar inte. Det bara flög ur munnen, rakt på mina kläder! Eftersom jag hade med mig extra kläder med mig, eller ja, ett linne, så bara slängde jag av mig tjocktröjan, och tog på de nya linnet, som var sånt utan axelband, och upp med det sen av med tshirten som ochså hade spya. Känner fortf smaken i munnen. Blä! Har inte käkat något sens dess, tveksam när jag kommer äta nästa gång. Fyyy för detta.

Love you guys!


Puss puddingar!

Mitt otroliga men konstiga liv!

Jag har äntligen kommit på vad mitt bloggande skall handla om.
OM MITT HELT FULLSTÄNDIGA KONSTIGA OTROLIGA LIV! Jag menar, innan jag har skrivit lite om vad jag gjort på en dag, lite om shopping och sådant. Men nu skall det bli ändring. Jag ska skriva om mina tankar, om vad jag egentligen fullständigt gör, och hur mitt liv ser ut. Men jag kommer inte börja idag. Men då & då kommer jag skriva lite å lite om min barndom och sådana saker.
Men nu skall jag städa klart mitt rum och sedan åka in till stan och möta Philip, mitt nuvarande ex. Vi bröt upp som förlovade i förrgår, på grund av privata skäl. Men vi skall tillbringa denna helgen till att reda ut våra problem, se om vi kan fortsätta som ett par eller om vi skall gå skillda vägar. Vi skall bland annat äta på restaurang med min mor, det är eftersom när jag fyllde 16, var ej min mamma i Sverige, så då blir detta våran lilla firelse. Hon va hemma förra helgen med, men var hos Philip då, så träffade henne först i måndags.

Men nu ska jag gå å städa klart. Blir tyvärr ingen bild. Bye :* 

Min "nya" blogg!

Hej och välkomna till min "nya" blogg. Asså, det är min gamla som jag bara tagit bort allt på, total ändrat design osv. Jag vet att många vill att jag ska blogga. Jag är seg på det ibland. Men jag ska rekord blogga nu! Jag har nämligen tid över för en gångs skull! Och nu är vintern över och jag är nästan bara ute. Jag menar, då händer ju saker. Eftersom jag veerkligen INTE är vintermänniska.
Iallafall. Kan ju börja skriva om nått.
Igår var jag på drogföreläsning, tycker fler bode gå på det. Visst det var med skolan, men den som var för föreldrar och så, jag menar, det var en lite senare på kvällen också med samma personer. På den kom ca 42 personer. Mamma räknade, eftersom hon tyckte det vart sådan dålig stil av Stenungsunds vuxna. Skäms på er, helt seriöst. Jag menar, bryr ni er inte om dagens ungdommar? Skyll er själva då när ni inte skall veta när era ungar en dag knarkar. Sure, vissa kanske gått på sånt innan, men det hade min mamma med, men hon gick på denna iallfall! Här är hemsidan till dem som pratade: Vincereab. Kollar ni 'Kontakt' så är det Per & Jonas som var och pratade. Och min mattehjälplärarinna gav mig en bok, som är såkallat, spökskriven om Jonas. Handlar om att han åkte fast för smuggling. Boken heter El Choco, många som verkar läst den. Och dem har sagt att den är jätte bra! Hört att den finns å köpa i bokhandeln som ligger i stationshuset i Göteborg, mot Drottningstorget.

Pusshej!

RSS 2.0